Підключитися до електромереж у Київській області тепер можна онлайн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Підключитися до електромереж у Київській області тепер можна онлайн

Енергетика
805
Київобленерго в складі ДТЕК спростив процедуру приєднання до електричних мереж. За інформацією компанії, довгий час причиною скарг жителів Київської області та забудовників була саме тривала і складна процедура приєднання до мереж.
“Раніше все оформлення документів відбувалося офлайн, в паперовому вигляді. Щоб оформити підключення до мереж, клієнтам було необхідно приходити до районного підрозділу електромереж або центру обслуговування від 5 до 12 разів. Це неприйнятна ситуація. Ми розуміємо потреби сучасних клієнтів, тому перевели послугу в онлайн. Починаючи з листопада 2020 року, кожен бажаючий може скористатися електронною формою у нас на сайті, подати заявку на стандартне підключення і відстежувати статус її виконання”, – зазначив генеральний директор Київобленерго Віталій Шайда.
За інформацією ДТЕК Мережі, онлайн-формою подачі заявки на приєднання вже скористалися 2700 клієнтів. Найбільше заявок подано в Києво-Святошинському та Ірпінському районах.
Як підкреслив Віталій Шайда, тривалість виконання стандартних підключень знизилася в три рази – з 63 днів у 2018 році до 26 днів у січні-травні 2020 року. Законодавством передбачено 45-60 днів на таку процедуру.
У планах ДТЕК – запустити можливість подачі заявки на приєднання через мобільний додаток “МережіОнлайн”, який ДТЕК Мережі запустить до кінця літа 2020 року.
Нагадаємо, раніше в компанії повідомили, що термін ліквідації аварій за рік скоротився вдвічі – з 5-8 до 2-4 годин, також було реконструйовано дві великі підстанції в Ірпені і Вишгороді, відремонтовано близько 4882 км ліній 0,4-110кВ.
Як раніше повідомлялося, ДТЕК Мережі розвиває бізнес з розподілу електроенергії і експлуатації електромереж в Києві, Київській, Дніпропетровській, Донецькій і Одеській областях.
За матеріалами:
Обозреватель
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас