Шмигаль очікує на перезапуск української промисловості за два роки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Шмигаль очікує на перезапуск української промисловості за два роки

Казна та Політика
266
Кабінет міністрів планує перезапустити вітчизняну промисловість в найближчі два роки, про що на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook заявив прем’єр-міністр Денис Шмигаль.
Так він прокоментував меморандум про співпрацю “Південмашу” з південнокорейською компанією Caris, згідно з яким планується виготовити 5 тисяч електроавтобусів. “Виробляти продукцію з доданою вартістю, а не експортувати сировину. Це економічна модель, яку наш уряд хоче розвивати в Україні, і ми це закладаємо як одну з головних цілей в наші економічні програми.
Підтримка українського виробника, індустріальні парки, доступне кредитування і ще багато інших кроків нашого уряду допоможуть в найближчі два роки запустити українську промисловість”, – написав він. Також він проанонсував, що Кабмін найближчим часом представить кандидата на посаду віце-прем’єр-міністра – міністра з питань стратегічних галузей промисловості, який, зокрема, сприятиме відновленню української економіки.
Міністерство розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України підготувало проект постанови Кабінету міністрів про внесення змін в роботу системи державних закупівель “Прозорро”, які повинні стимулювати локалізацію виробництв в сфері машинобудування на території України. В кінці червня у Верховній Раді зареєстрували законопроекти щодо стимулювання розвитку індустріальних парків (№3724 і №3725). В них йдеться як про податкові, так і митні стимули.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас