Новий інтерфейс в Mercedes навчили спілкуватися з водієм — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новий інтерфейс в Mercedes навчили спілкуватися з водієм

351
У німецькій компанії представили друге покоління системи Mercedes-Benz User Experience (MBUX). Тепер вона пошириться ще більше по салону, отримає можливість перекидати інформацію між екранами пасажирів, зможе відповідати водію і контролювати погляд.
Дебютувала оновлена ​​система на новому Mercedes-Benz S-Class. Причому вид інтер’єру змінився: планшет став більш вертикальним, а кількість класичних елементів управління зменшилася в рази. Все переведено в сенсорну взаємодію, яка тепер видає зворотний зв’язок у вигляді тактильних відчуттів.
Екрани більше не мають LED-підсвічування, а оснащені технологією OLED (organic light-emitting diode) – комплексом органічних світлодіодів. Вони споживають менше енергії і мають більший діапазон кольору і світла.

MBUX другого покоління зможе розпізнавати до 20 різних жестів, розуміє 27 мов і сприймає непряму мову. Для її активації більше не потрібно вимовляти фразу «Ей, Мерседес!», до того ж вона не стане відповідати стереотипно, а зможе навіть підтримати розмову.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас