Кабмін знову посилив карантин — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін знову посилив карантин

Казна та Політика
3235
Кабінет міністрів України вніс зміни до порядку дії карантинних обмежень. Тепер нічним клубам, так само як кінотеатрам, театрам та іншим закладам культури дозволяється працювати до 23:00.
Рішення було прийнято за пропозицією міністра культури і інформаційної політики Олександра Ткаченка. Він уточнив, що пропозиція працювати до 23:00, а не до 22:00, надійшла від Міністерства внутрішніх справ (МВС).
“Питання виникло з приводу неузгодженості за багатьма пунктами, які приймалися щодо карантинних обмежень для закладів культури і, наприклад, розважальних нічних клубів. Ми всі бачимо на відео, як клуби працюють вночі – і їм нічого не заважає. Водночас, для закладів культури, в тому числі театрів, є обмеження – розсадження шахматкою і обмеження роботи до 22 годин, хоча вони починають працювати о 7-8 годині”, – сказав Ткаченко.
При цьому з числа закладів, які повинні закриватися о 23:00, вилучили кафе і ресторани, які працюють на винос і з доставкою.
Нагадаємо, раніше в Кабміні розробили новий план боротьби з порушниками карантину. Тоді вирішили, що особливу увагу необхідно приділити виконанню карантинних заходів закладами громадського харчування. Також уряд хоче, щоб правоохоронці активніше стежили за дотриманням українцями масочного режиму.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас