Дамо кризі бій: ПУМБ запровадив онлайн відкриття рахунку для бізнесу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дамо кризі бій: ПУМБ запровадив онлайн відкриття рахунку для бізнесу

Кредит&Депозит
38
Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) першим в Україні запровадив відкриття рахунків онлайн. Таке нововведення стало можливим у рамках нової банківської програми підтримки малого бізнесу – «Дамо кризі бій».
Відтепер, щоб стати клієнтом банку, більше не потрібно витрачати час на відвідування відділень, адже верифікація відбуватиметься дистанційно через відеопотік, гарантуючи безпеку та захищеність.
Програма підтримки ПУМБ об’єднала в собі і інші привілеї для клієнтів: скасування плати за проведення платежів у гривні, абонплату за користування POS-терміналами та обслуговування рахунку у перший місяць без додаткових витрат.
І це ще не все. Обираючи ПУМБ своїм обслуговуючим банком, разом з тим клієнти отримують доступ до інтернет-банкінгу «ПУМБ Online для підприємців», функціонал якого передбачає безліч корисних онлайн функцій та сервісів, незамінних у повсякденній діяльності сучасного підприємця: доступ до електронного документообігу, дистанційних консультацій від кращих спеціалістів банку з юридичних, бухгалтерських та валютних питань, формування та подання звітності, доступ до інформації з відкритих джерел про діяльність потенційних партнерів.
«Банк знаходиться з клієнтом у період становлення його бізнесу, розвитку – має бути поруч і в скрутні моменти. Програма «Дамо кризі бій», в першу чергу, розрахована на підтримку тих клієнтів, хто після карантинних обмежень не збирається здаватись та вірить у успіх власної справи. ПУМБ підтримує малий бізнес у цьому бою!», – зазначає Заступник голови правління ПУМБ Сергій Магдич.
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас