Зеленський розповів, як відбувається відбір кандидатур на посаду нового глави НБУ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зеленський розповів, як відбувається відбір кандидатур на посаду нового глави НБУ

Казна та Політика
1046
Президент Володимир Зеленський провів зустрічі з представниками державних і комерційних банків України, на яких заслухав пропозиції щодо кандидатури нового глави Національного банку. Про це Зеленський розповів під час своєї поїздки в Одеську область, передає прес-служба Офісу президента.
“Я зробив три великі дискусійні зустрічі в рамках професійного діалогу. Я зустрівся з усіма главами державних банків України, хотів від них отримати і кандидатуру (голови НБУ. – Ред.), і їхнє особисте враження про цю ситуацію. Всі досить спокійно сприймають звільнення глави НБУ. Всі не бачать ризиків”, – сказав він.
Володимир Зеленський також повідомив, що зустрівся з усіма заступниками голови НБУ і представниками комерційних банків України.
“Всі три списки, які запропонували ці три “столи” банківського сектору, ми вивчаємо і через правоохоронні органи, щоб знати, що це за люди, який у них фінансовий стан і професійний рівень. Від банкірів я вже це отримав”, – зазначив президент.
Глава держави підкреслив, що не бачить жодної проблеми в проведенні зустрічей з кандидатами, запропонованими на посаду глави НБУ, і зазначив, що мав професійні відносини з Яковом Смолієм.
“У нас дуже непогані відносини не тільки на професійному, а й на людському рівні”, – сказав Володимир Зеленський.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас