Intel запатентувала модульний ноутбук з двома екранами, що складаються — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Intel запатентувала модульний ноутбук з двома екранами, що складаються

Технології&Авто
345
Корпорація Intel часто створює прототипи, щоб на ранньому етапі побачити або показати, який вигляд можуть мати комп’ютери майбутнього. Хоча компанія лідирує на ринку мобільних ПК і більшість ноутбуків працюють на її процесорах, в минулому вона створювала і показувала публіці масу прототипів, щоб привернути увагу до нових підходів і видів технологій.
З тих же причин Intel, очевидно, описала ідею двоекранного ноутбука, отримавши на нього нещодавно патент. Зазначена заявка не містить розширеного опису, а додані зображення демонструють модульний складаний ноутбук Intel в дусі Microsoft Surface.
Як не дивно, запатентований дизайн заснований на традиційному розкладному ноутбуці, але між двома екранами, мабуть, використовується якесь шарнірне з’єднання, а не традиційні петлі – це дозволяє пристрою бути максимально гнучким і повертати стулки на 360 градусів. Intel подала заявку в категорії «комп’ютер-ноутбук», хоча подібна конструкція швидше схожа на планшет з двома екранами.
Intel запатентувала модульний ноутбук з двома екранами, що складаються
Варто нагадати, що Intel вже представляла подібний прототип в минулому. Tiger Rapids був ноутбуком з подвійним екраном, який був показаний публіці пару років тому. Концепція об’єднувала звичайну РК-панель з одного боку і дисплей з електронними чорнилами з іншого.
Intel запатентувала модульний ноутбук з двома екранами, що складаються
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас