"Укрзалізниця" відкрила продаж квитків на шість поїздів на курорти України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрзалізниця" відкрила продаж квитків на шість поїздів на курорти України

Особисті фінанси
516
“Укрзалізниця” відкрила продаж квитків ще на шість поїздів далекого прямування. Зокрема, з цього тижня відновлять курсування поїзда в Херсон, Бердянськ і Новоолексіївку.
Про це повідомляє пресслужба компанії.
Які потяги курсуватимуть до українських курортів:
  • Харків – Херсон (№375/376) курсуватиме щодня з Харкова з 5 липня, з Херсона з 6 липня;
  • Львів – Новоолексіївка ( №86/85) буде відправлятися щодня зі Львова 5 липня, з Новоолексіївки 6 липня;
  • Ковель – Новоолексіївка (№88/87) курсуватиме з Ковеля з 7 липня через день у непарні, з Новоолексіївки – з 8 липня через день у парні числа місяця;
  • Львів – Херсон (№110/109) курсуватиме щодня зі Львова з 3 липня, з Херсона з 4 липня;
  • Харків – Бердянськ (№261/262) курсуватиме з Харкова з 3 липня по 5 вересня через день у непарні, з Бердянська – з 4 липня по 6 вересня у парні числа;
  • Хмельницький – Генічеськ (№282/281) курсуватиме з Хмельницького через день з 8 липня, з Генічеська через день з 9 липня.
Придбати квитки на потяги “УЗ” можна в касах, на сайті або зі смартфону через додаток “Укрзалізниці” (на Android та iOS).
Безпека. В “Укрзалізниці” нагадали, що для посадки в поїзд пасажирам обов’язково потрібно одягати захисну маску, а також, заходячи на вокзал і сідаючи в вагон, пройти температурний скринінг. З огляду на заходи безпеки, пасажирам рекомендують якомога менше пересуватися вагонами. Тимчасово в поїзді не пропонуватимуть напоїв і кондитерських виробів.
Любите подорожувати? Тоді ви знаєте, що без кредитної картки за кордоном складно. Портал Finance.ua підібрав для вас найкращі пропозиції по кредитних картах.

Кредитні картки для мандрівників

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас