«Укрзалізниця» переводить частину працівників на скорочений тиждень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Укрзалізниця» переводить частину працівників на скорочений тиждень

Фондовий ринок
389
АТ «Укрзалізниця» переводить частину своїх співробітників на чотириденний робочий тиждень.
Про це повідомляє пресслужба «Укрзалізниці».
Як повідомив в. о. голови правління АТ «Укрзалізниця» Іван Юрик, 1 липня 2020 року на чотириденний робочий тиждень перейдуть працівники апаратів управлінь центрального офісу «Укрзалізниці», регіональних філій та філій, а також інженерно-технічні працівники.
Кого не торкнеться введення неповного робочого тижня:
  • робітників, які працюють за змінним графіком, зайнятих на роботах капітального характеру (реконструкції та капітального ремонту колії, стрілочних переводів, штучних споруд), з ремонту, обслуговування і наладки основного технологічного обладнання, з безпосереднього перевезення вантажів і пасажирів та їх обслуговування.
Керівник компанії зазначив, що скорочення робочого тижня для окремих працівників – це вимушений крок, про який було заздалегідь повідомлено працівникам наприкінці квітня цього року, за два місяці до введення, і вже наприкінці серпня цього року компанія повернеться до перегляду терміну дії цього рішення.
«Все буде залежати від відновлення економіки України та обсягів вантажних залізничних перевезень. Я впевнений, що компанія впорається з цією кризою і вийде з неї більш сильною та ефективною», – резюмував він.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас