Зеленський пообіцяв податкову підтримку внутрішнього туризму — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зеленський пообіцяв податкову підтримку внутрішнього туризму

Казна та Політика
282
Президент Володимир Зеленський пообіцяв податкову підтримку внутрішнього туризму на законодавчому рівні й анонсував найближчими днями урядову програму розвитку туризму всередині країни.
Про це глава держави заявив під час спілкування з журналістами після підписання угоди про морську концесію в межах робочої поїздки на Херсонщину, яке транслював Офіс Президента у Facebook.
«Зараз не хочу забігати наперед, але ми розглядаємо дуже важливий законопроєкт, який, я впевнений, ми встигнемо проголосувати у Верховній Раді до 15 липня, доки депутати працюють. Не хочу говорити про податки на туризм. Якщо можна, це такий невеличкий анонс – ми будемо допомагати і податками також внутрішньому туризму», – сказав Зеленський.
Він додав, що наразі розробляється велика програма з розвитку внутрішнього туризму.
«Я впевнений, що вона днями з’явиться на рівні уряду», – зазначив Президент.
Зеленський констатував, що раніше ніхто не звертав уваги на внутрішній туризм, хоча в Україні є що подивитися і показати.
У цьому контексті глава держави поінформував, що програма розвитку внутрішнього туризму передбачатиме відбудову та ремонт українських замків, музеїв та відновлення парків.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас