Panasonic випустила супернадійний планшет зі знімними акумуляторами (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Panasonic випустила супернадійний планшет зі знімними акумуляторами (фото)

Технології&Авто
1073
Лінійка захищених пристроїв Panasonic поповнилася новим гаджетом. Головними особливостями 10,1-дюймового планшета Toughbook A3, крім ударостійкого корпусу, стали змінні елементи живлення, повнорозмірні порти USB і розширені можливості підключення периферії для різних сценаріїв використання.
Новинка оснащена IPS-дисплеєм з роздільною здатністю 1920×1200 пікселів і максимальною яскравістю 800 ніт. Корпус пристрою отримав захист від води і пилу IP65 і відповідає військовому стандарту MIL-STD-810H. На фронтальній панелі розмістилися п’ять програмованих кнопок для швидкого запуску потрібних програм. В якості операційної системи використовується Android 9 Pie.
Panasonic випустила супернадійний планшет зі знімними акумуляторами (фото)
За продуктивність планшета відповідає восьмиядерний процесор Snapdragon 660 за підтримки 4 ГБ оперативної пам’яті. Ємність вбудованого накопичувача з можливістю розширення становить 64 ГБ. Автономність гаджета забезпечують два знімні акумулятори ємністю 3200 мАг кожен – за заявою виробника, їх заряду вистачить на 8 годин роботи пристрою. В якості опції можна вибрати пару АКБ на 5500 мАг – з їх допомогою апарат протримається до 15 годин далеко від розетки.
Panasonic випустила супернадійний планшет зі знімними акумуляторами (фото)
Panasonic Toughbook A3 отримав одну 8-мегапіксельну основну камеру і фронталку з роздільною здатністю датчика 5 Мп. Гаджет обзавівся інтерфейсними роз’ємами USB Type-A і Type-C, комплектним стилусом і слотом для двох SIM-карт. Крім того, за допомогою спеціальних конекторів до планшета можна підключити допоміжне обладнання – наприклад, сканер штрихкодів, зчитувач смарт-карт або другий порт USB.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас