ПриватБанк починає програму доступної іпотеки під 9,99% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк починає програму доступної іпотеки під 9,99%

Кредит&Депозит
4942
ПриватБанк з 1 липня 2020 року починає кредитувати в рамках державної програми “Доступне житло під 10%”.
Як повідомили у банку, така програма дозволить українцям покращити житлові умови на пільгових умовах – процентна ставка за кредитами на доступне житло становитиме 9,99% річних.
Доступну іпотеку можна буде отримати в ПриватБанку:
  • на строк до 20 років,
  • початковий внесок позичальника становитиме від 30% вартості житла.
В рамках пільгової програми українці зможуть придбати як житло на вторинному ринку, так й квартири у новобудовах, що введені в експлуатацію.
Крім того, клієнтам банку буде доступна можливість придбання у кредит житла за більш доступними, ніж на ринку цінами, яке пропонується банком.
За попередніми підрахунками фахівців ПриватБанку, вже на початку впровадження державної програми “Доступне житло під 10%” пільговими умовами кредитування зможуть скористуватися понад 300 тисяч українців.

Довідка Finance.ua:

  • Раніше прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що метою влади є зниження ставки іпотеки до 5-7%. У травні Президент Володимир Зеленський заявив, що влада намагається “дотиснути” банківську систему, щоб запустити кредитування бізнесу під низькі проценти.
  • Продавати і здавати житло можуть зобов’язати за новими правилами. Парламентаріям пропонують вивести ринок рієлторських послуг з тіні. Про це йдеться в Проєкті №3618 від 09.06.2020 Закону про рієлторську діяльність в Україні.

Іпотека на житло в Україні. Безкоштовний каталог

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас