Microsoft запустила месенджер Teams для користувачів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft запустила месенджер Teams для користувачів

Технології&Авто
686
Microsoft почала тестувати сервіс спільної роботи Teams для особистого спілкування. На початковому етапі опцію буде підтримувати тільки мобільна версія.
Користувачі зможуть створювати групи і чати, дзвонити по відео, обмінюватися файлами і подіями з календарів, а також ділитися з близькими своїм місцем розташування.
У додатку будуть зберігатися історія листування і файли, якими обмінювалися учасники групи або чату. Переписка захищена подвійною аутентифікацією і наскрізним шифруванням, зазначив представник Microsoft.
У Teams для особистого користування можна ділитися своїм місцеположенням з близькими і вибирати, які дані зберігати в додатку Microsoft.
Сервіс доступний тим, у кого оформлена підписка на Microsoft 365, уточнили в компанії. Вартість підписки залежить від продавця.
Teams підтримує інші додатки Microsoft 365, наприклад, Excel і PowerPoint. Документи користувачів будуть зберігатися в хмарі OneDrive.
Щоб використовувати Teams для особистих цілей, потрібно встановити додаток і зареєструватися в Microsoft. Якщо у людини є корпоративний обліковий запис, потрібно додати в додаток особисту обліковий запис.
За матеріалами:
Mind
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас