Xiaomi представила бюджетну розумну мишу з голосовим асистентом (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi представила бюджетну розумну мишу з голосовим асистентом (фото)

Технології&Авто
449
Компанія Xiaomi представила новий аксесуар для власників ПК і ноутбуків — бездротову комп’ютерну мишу Mi Smart Mouse. Крім значної автономності, доступна новинка обзавелася корпусом з антибактеріальним покриттям, двома інтерфейсами бездротового підключення і вбудованим мікрофоном з функціями віртуального помічника.
Головною особливістю гаджета стала додаткова кнопка, натискання на яку запускає асистент XiaoAI. За допомогою вбудованого мікрофона він здатний розпізнавати команди користувача і виконувати різні дії — наприклад, запускати додатки, перетворювати мову на текст з можливістю подальшого перекладу або вимикати комп’ютер. Mi Smart Mouse також може інтегруватися в екосистему розумного будинку Mijia, при цьому миша виконує роль універсального пульта управління, за допомогою якого можна включати різні побутові прилади.
Xiaomi представила бюджетну розумну мишу з голосовим асистентом (фото)
Крім традиційного USB-ресивера, підтримується і підключення миші до ПК по інтерфейсу Bluetooth. Виробник реалізував можливість одночасного сполучення з двома комп’ютерами або ноутбуками: для зміни робочого пристрою досить натиснути ліву і праву кнопки на аксесуарі, утримуючи їх не менше трьох секунд.
За заявою Xiaomi, одного заряду вбудованого акумулятора ємністю 750 мАг новинці вистачить на місяць автономної роботи, а в режимі очікування «гризун» протримається до пів року далеко від розетки. Вартість Xiaomi Mi Smart Mouse в Китаї становить $18.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас