Шмигаль: протягом двох тижнів Кабмін підготує угоди, які допоможуть завершити об’єкти "Укрбуду" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Шмигаль: протягом двох тижнів Кабмін підготує угоди, які допоможуть завершити об’єкти "Укрбуду"

Казна та Політика
492
Кабінет Міністрів постановив Міністерству оборони та Міністерству юстиції розробити проєкт правочину для укладання необхідних угод, що допоможуть завершити об’єкти “Укрбуду”.
Про це повідомив у своєму Telegram-каналі прем’єр-міністр Денис Шмигаль.
Шмигаль зазначив, що у понеділок уряд провів зустріч з ініціативною групою інвесторів житлових комплексів корпорації “Укрбуд”, де обговорювалися шляхи врегулювання питання добудови об’єктів.
“17 червня Кабмін підтримав проєкт розпорядження, який дає старт процесу розв’язання цієї проблеми. Протягом двох тижнів Міноборони спільно з Мін’юстом мають розробити проєкт правочину для укладання необхідних угод, що дасть змогу завершити будівництво об’єктів “Укрбуду” та захистить майнові права інвесторів”, – пише очільник уряду.
Як раніше зазначалось, проєкт розпорядження дозволить Міноборони переукласти угоди, укладені з корпорацією “Укрбуд”, на ПрАТ “ХК Київміськбуд”.

Довідка Finance.ua:

  • Зеленський звернувся до прем’єр-міністра Дениса Шмигаля з проханням забезпечити координацію заходів щодо усунення перешкод в процесі відновлення будівництва об’єктів будівельної компанії “Укрбуд”.
  • За словами президента «Київміськбуду» Ігоря Кушніра в інтерв’ю “Главкому”, на добудову всіх житлових комплексів «Укрбуду» не вистачає 2 млрд грн.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас