Травневе оновлення Windows 10 ламає Chrome — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Травневе оновлення Windows 10 ламає Chrome

Фондовий ринок
1321
Користувачі Chrome скаржаться, що після встановлення Windows 10 версії 2004 вони стикаються з проблемою, через яку Google продовжує виводити користувачів з кожного облікового запису в браузері Chrome. Потім він змушує користувачів знову увійти в систему.
Ця проблема з’являється, коли ви закриваєте браузер Chrome, а потім знову відкриваєте його – вам доведеться знову увійти в систему. Видалення і повторне встановлення браузера не вирішують проблему.
Ця проблема вже була присутня в Insider Builds для Windows 10 v2004, але оскільки команда Chromium мала труднощі з її відтворенням, вони спочатку не планували її подальше вивчення.
На щастя, дослідник Google Security Tavis Ormandy зіткнувся з тією ж проблемою, що підштовхнуло групу до подальшого розслідування цієї проблеми. Схоже, що проблема полягає в тому, що API захисту даних Windows (DPAPI), який допомагає захистити дані в Windows 2000 і пізніших версіях, включаючи закриті ключі, збережені облікові дані та іншу конфіденційну інформацію, не працює, хоча причина поки що не відома.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас