Шість об'єктивів. Samsung патентує смартфон з унікальною камерою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Шість об'єктивів. Samsung патентує смартфон з унікальною камерою

Технології&Авто
716
Компанія Samsung Electronics патентує смартфон серії Galaxy з шістьма камерами. Серед модулів — 5 ширококутних камер і 1 зум-камера.
При цьому Samsung планує надалі поліпшити якості зйомки за допомогою поворотних датчиків зображення.
Південнокорейський технологічний гігант подав заявку на цей патент ще в грудні 2019 року в WIPO (Всесвітнє відомство інтелектуальної власності), але патент був опублікований в середині червня.
Хоча модуль камери з 6 датчиками привертає увагу, основним аспектом цього модуля камери є його механізм нахилу датчиків.
Шість об'єктивів. Samsung патентує смартфон з унікальною камерою
Відповідно до патенту, смартфон Samsung використовує 5 ширококутних датчиків зображення з фокусною відстанню 28 мм і телеоб’єктив. Ці датчики розташовані горизонтально по три на кожному ряду і мають світлодіодний спалах. У звичайному режимі ці камери зведені в прямому напрямку вперед, але в «активному режимі» вони можуть нахилятися по горизонталі або вертикалі.
Це дозволяє датчикам досягати більш широкої фокусної відстані і може навіть допомогти в створенні панорамних знімків без переміщення самого смартфона. Крім того, кажуть, що похилі лінзи пропонують «ефект панорами», що означає розмитий фон на панорамному зображенні. Ця технологія з рухомою лінзою може також забезпечити одночасну роботу 5 ширококутних датчиків, щоб забезпечити краще зображення.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас