5,6 млрд грн заощаджень українців - на покращення екології — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

5,6 млрд грн заощаджень українців - на покращення екології

Особисті фінанси
62
Заощадження наших клієнтів плідно працюють в УКРГАЗБАНКУ на покращення екології України. Мова про наш «ЕКОдепозит», кошти якого спрямовуються виключно на фінансування проєктів із захисту довкілля.
Так, на ньому вже розміщено понад 5,6 млрд грн. Таким чином, заощадження українців не лише безпечно зберігаються у надійному банку, а й покращують екологію України. Тож поки українці на карантині, їхні гроші приносять їм вкрай потрібний зараз додатковий дохід та водночас роблять реальний внесок у покращення екології країни.
Кожен вкладник, відкриваючи «ЕКОдепозит» в УКРГАЗБАНКУ, робить практичний внесок в еко-модернізацію країни, бо розміщених коштів наразі вже досить для фінансування майже 146 енергоефективних проектів. А це – щорічне скорочення викидів СО2 на 173,2 тис тонн, вироблення на 245,3 млн квт*год на рік більше «зеленої» електроенергії для потреб понад 98 тис українських сімей, а також заміщення використання викопного палива на 198,4 тис Гкал для опалення більше ніж 57,5 тис квартир.
Дружня порада: поповнити або пролонгувати депозитний вклад в УКРГАЗБАНКУ ліпше не виходячи з дому – просто через Контакт-центр у режимі 24/7. Отримати більше інформації щодо умов «ЕКОдепозиту» можна тут.
За матеріалами:
Укргазбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас