Lenovo випустить незвичайний смартфон з флагманським процесором (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Lenovo випустить незвичайний смартфон з флагманським процесором (фото)

Технології&Авто
567
Після кількох повідомлень про смартфоні Legion компанія Lenovo офіційно підтвердила, що вже в липні випустить новий гаджет.
Смартфон Legion буде першим пристроєм на процесорі Snapdragon 865 Plus і першим з фронтальною камерою на бічній грані.
Гаджет отримає першу на ринку висувну камеру, яка розташовується не на верхній, а на бічній частині смартфона. Це говорить про те, що смартфон оптимізований для використання в горизонтальному положенні. Ймовірно, ігровий гаджет з подібною камерою буде зручніше використовувати для стрімів.
Lenovo Legion першим на ринку повинен отримати однокристальну систему Snapdragon 865 Plus, яка вже обійшла з помітним відривом Snapdragon 865 в свіжому тесті. Lenovo Legion оснащений швидкою оперативною пам’яттю LPDDR5 і флеш-пам’яттю UFS 3.0, а також підтримує Wi-Fi 6. Крім того, смартфон отримає екран з високою частотою оновлення не менше 90 Гц.
Lenovo випустить незвичайний смартфон з флагманським процесором (фото)
З попередніх витоків відомо, що Lenovo Legion отримає 90-Вт швидку зарядку, потужні стереодинаміки, лінійний вібромотор і два роз’єми USB Type-C.
Додамо, нещодавно в базі даних популярного тестового додатка AnTuTu з’явилися перші результати тестування новітньої однокристальної системи Snapdragon 865 Plus, яка, як і очікувалося, встановила новий рекорд бенчмарку.
Нова платформа Qualcomm Snapdragon 865 Plus набрала в AnTuTu 667 253 бали. Це набагато більше, ніж середній результат флагманських смартфонів, побудованих на базі Snapdragon 865. Нагадаємо, він становить близько 600 000 балів.
Snapdragon 865 Plus отримає основне процесорне ядро з тактовою частотою 3,1 ГГц, три ядра з тактовою частотою 2,4 ГГц і чотири енергоефективних ядра з тактовою частотою 1,8 ГГц. У порівнянні зі Snapdragon 865 єдиною відмінністю є збільшена частота основного ядра.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас