Samsung і Corning створюють захисне скло для гнучких смартфонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung і Corning створюють захисне скло для гнучких смартфонів

Технології&Авто
216
Однією з особливостей гнучкої розкладачки Samsung Galaxy Z Flip стало використання захисного скла Ultra Thin Glass (UTG), покликаного збільшити «живучість» гаджета.
За даними інсайдерів, нові смартфони вендора з гнучкими екранами будуть оснащуватися більш просунутим типом покриття: в мережі з’явилася перша інформація про співпрацю південнокорейської компанії з американською Corning — виробником знаменитого скла Gorilla Glass.
За даними корейських джерел, в рамках партнерства з Corning Incorporated компанія Samsung розробляє власну версію UTG. Раніше фахівці Corning відзначали, що одна з найбільших проблем при його виробництві — залежність від інженерних рішень, ухвалених при створенні гнучких смартфонів. Завдяки спільній роботі, яка прискорить цей процес, тонке і міцне скло нового типу імовірно з’явиться на ринку вже до кінця поточного року.
UTG являє собою скло товщиною 30 мкм. Завдяки спеціальній технології виготовлення воно зберігає гнучкість і довговічність набагато довше за пластикові рішення. З урахуванням співпраці двох передових виробників, аналітична компанія UBI Research прогнозує зростання обсягу ринку оснащених UTG гаджетів до $660 мільйонів до 2023 року.
Презентація смартфона Samsung Galaxy Fold 2 очікується 5 серпня в ході онлайн-заходу Unpacked 2020.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас