Samsung запатентувала окуляри доповненої реальності для автомобільної навігації — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung запатентувала окуляри доповненої реальності для автомобільної навігації

Технології&Авто
481
Компанія Samsung вже не один рік веде дослідження і розробки в галузі технологій доповненої (AR) і віртуальної (VR) реальності. Опис чергового винаходу в цій сфері виявлено в патентній документації південнокорейського гіганта.
Samsung розмірковує над AR-окулярами для автомобілістів. Такий гаджет покликаний стати альтернативою традиційним засобам навігації: користувач зможе в режимі реального часу бачити інструкції та додаткову інформацію з прив’язкою до місцевості.
Іншими словами, згенероване електронікою зображення буде накладатися на реальну обстановку. У певному сенсі роботу такої системи можна порівняти з проекційними автомобільними екранами (heads-up display).
Samsung запатентувала окуляри доповненої реальності для автомобільної навігації
Нова розробка Samsung забезпечить можливість генерування реалістичних навігаційних знаків і вказівок. Причому бачити їх водій зможе при будь-якому положенні голови і напрямку погляду. Система зможе відображати інформацію про “точки інтересу” — заправні станції, кафе, готелі та ін.
Для роботи комплексу будуть потрібні камери, всілякі датчики і, зрозуміло, приймач супутникової навігаційної системи. Нові AR-окуляри теоретично зможуть функціонувати в парі зі смартфоном або бортовим комп’ютером транспортного засобу.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас