Завершено ремонт двох ділянок однієї з найпроблемніших автодоріг (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Завершено ремонт двох ділянок однієї з найпроблемніших автодоріг (фото)

Казна та Політика
3129
В рамках реалізації проекту “Велике будівництво” в Миколаївській області завершено ремонт двох ділянок автодороги Н-11 Дніпро-Миколаїв через Кривий Ріг.
Про це повідомляє ЦТС з посиланням на інформацію Служби автомобільних доріг в Миколаївській області.
“Підрядними організаціями завершено роботи з укладання вирівнюючого і верхнього шарів асфальтобетону по всій протяжності двох ділянок автомобільної дороги державного значення Н-11 Дніпро-Миколаїв через Кривий Ріг км271+720-км279+000 (с. Мар’янівка) і км279 + 000-км286+000 (с. Добра Криниця) в Баштанському районі”, – йдеться в повідомленні.
Зазначається, що під час проведення поточного середнього ремонту зазначених ділянок автодороги Н-11 було проведено зміцнення і посилення дорожнього одягу, укладено вирівнюючий і верхній шари асфальтобетонного покриття. Крім того, тривають роботи з укріплення узбіч і укладання покриття тротуарів, створення водовідведення з проїжджої частини.
Завершено ремонт двох ділянок однієї з найпроблемніших автодоріг (фото)
“Ми вимагаємо від підрядників дотримання графіка виконання ремонтних робіт. У поточному році плануємо оновити повністю трасу Н-11 в Миколаївській області. Розуміємо, що вся область потребує хороших доріг, але в першу чергу проводяться ремонтні роботи на автомобільних дорогах міжнародного та національного значення, в залежності від пріоритетності ділянок. Крім того, дороги будуть оснащені сучасними комплексами габаритно-вагового контролю Weight-in-Motion”, – повідомив глава Служби автомобільних доріг в Миколаївській області Владислав Невеселий.
Завершено ремонт двох ділянок однієї з найпроблемніших автодоріг (фото)
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас