Xiaomi запускає оновлений фітнес-браслет з підтримкою NFC-платежів картками Mastercard (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi запускає оновлений фітнес-браслет з підтримкою NFC-платежів картками Mastercard (фото)

Фондовий ринок
1288
Анонс нового фітнес-браслета Xiaomi Mi Band 5 відбудеться рівно через тиждень, проте практично паралельно Xiaomi вирішила вивести на європейський ринок оновлену версію браслета попереднього покоління з підтримкою NFC-платежів – Xiaomi Mi Smart Band 4 NFC.
Раніше версія з модулем NFC була прерогативою китайської версії браслета, тоді як міжнародний варіант не володів такою можливістю.
Першою країною для запуску новинки вибрали РФ, при цьому NFC-платежі будуть доступні тільки для спеціально випущеної для даної країни версії браслета з кодом MGW4059RU (очевидно, що китайська версія з NFC таким чином працювати не буде). Втім, в найближчі тижні аналогічні версії обіцяють випустити і для інших європейських країн, до числа яких може увійти і Україна.
Xiaomi запускає оновлений фітнес-браслет з підтримкою NFC-платежів картками Mastercard (фото)
Наразі для платежів необхідно додати банківську картку Mastercard через додаток Mi Fit, після чого браслетом можна буде розплачуватися в магазинах і транспорті. Підтримку інших платіжних технологій, включаючи Visa і Google Pay, повинні додати згодом.
З урахуванням даної інформації ймовірність того, що новий Xiaomi Mi Band 5 з NFC-модулем також отримає можливість оплати покупок і поїздок, значно зросла (про цю можливість неодноразово згадували інсайдери).
Нагадаємо, що новий Xiaomi Mi Band 5 повинен отримати більший 1,2-дюймовий OLED-дисплей замість 0,95-дюймового, датчик насичення крові киснем (SpO2), більш просунуте відстеження фітнес-активностей, а також NFC-платежі та цифрового асистента Amazon Alexa.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас