ПУМБ впровадив функцію "Єдиного вікна" у Viber для користувачів сервісу "Валютні торги" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПУМБ впровадив функцію "Єдиного вікна" у Viber для користувачів сервісу "Валютні торги"

Кредит&Депозит
41
Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) зробив роботу сервісу «Валютні торги» для корпоративних клієнтів ще зручнішою.
Дія сервісу стала доступною в одному із найпопулярніших мобільних додатків – мессенджері Viber. Завдяки технічним змінам та вдосконаленому інтерфейсу відтепер на один номер мобільного телефону у сервісі можуть бути зареєстровані декілька компаній одночасно, які відображатимуться у чаті в форматі «Єдиного вікна». Натомість раніше приймати участь у торговій сесії для обрання курсу мав змогу лише один суб’єкт господарювання з попередньо зареєстрованим унікальним номером телефону.
Робота сервісу «Валютні торги» у додатку Viber надає клієнтам можливість працювати у більш стабільному каналі комунікацій, на відміну від SMS, забезпечує доступність до каналу як в Україні, так і за її межами (за наявності Інтернету) та дозволяє отримувати інформацію про всі види валюти у сервісі протягом торгової сесії.
Детальніше ознайомитись з роботою сервісу у Viber можна за посиланням.
Нагадаємо, за допомогою сервісу «Валютні торги» від ПУМБ підприємці можуть самостійно обирати та погоджувати кращий курс купівлі-продажу валюти для бізнесу online через смартфон всього у декілька натискань, а новий курс, що пропонується банком, надходитиме клієнту у Viber або SMS щогодини.
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас