Google Chrome для ПК буде за замовчуванням блокувати нав'язливі повідомлення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google Chrome для ПК буде за замовчуванням блокувати нав'язливі повідомлення

Технології&Авто
285
Останнім часом розробники браузерів активно протистоять нав’язливим повідомленням і таким, що вводять в оману. Компанія Google не залишилася від цього осторонь, і вже в Chrome 80 з’явилася можливість їх блокування. Тепер же стало відомо про те, що разом з запуском Chrome 84, який намічений на липень цього року, користувачам стане доступною нова система захисту від спаму, що розсилається за допомогою спливаючих повідомлень.
У Chrome 84 буде за замовчуванням включена функція, яка блокує нав’язливі повідомлення. Крім того, блокуванню піддадуться повідомлення, створені «для введення в оману, обману або ті, що змушують користувачів погодитися на показ повідомлень». Крім іншого, нова функція дозволить убезпечити конфіденційні дані від крадіжки за допомогою підроблених повідомлень, які нерідко використовуються зловмисниками.
Варто зазначити, що з виходом в лютому цього року Chrome 80 у користувачів вже з’явилася можливість блокування спливаючих повідомлень.
Наразі Google проводить тестування нової системи блокування повідомлень. Згідно з наявними даними, вона доступна інсайдерам в Chrome 84.0.4140.1, тоді як звичайні користувачі зможуть оцінити її можливості лише в липні.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас