Uber запустила послугу створення програм компенсації витрат з доставки співробітників в офіс для бізнесу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Uber запустила послугу створення програм компенсації витрат з доставки співробітників в офіс для бізнесу

Фондовий ринок
211
Сервіс замовлення таксі Uber запустив в Україні послугу Uber for Business Commute для створення корпоративних програм з доставк испівробітників в офіс.
Про це повідомляє прес-служба компанії.
“З новою послугою Uber for Business Commute компанії можуть створювати спеціальні програми поїздок на роботу, щоб покрити витрати з доставки співробітників в офіс і з офісу, використовуючи набір продуктів Uber, таких як UberX або Uber Select”, – йдеться в повідомленні.
Корпоративні клієнти зможуть вибирати пункти висадки та посадки співробітників, в які вони можуть замовляти поїздки, включаючи офіси, місця прибуття чи відправлення інших видів транспорту. Також можна вибирати час і дні для надання співробітникам поїздок.
“Ми побачили, що наша платформа і технології становлять велику цінність для малих, середніх і великих підприємств, і ми докладаємо всіх зусиль, щоб підтримати корпоративних клієнтів і їхніх співробітників найбезпечнішими і економічно ефективними способами під час відновлення економіки”, – заявив глава з розвитку Uber в Центральній і Східній Європі Георгій Соколянський.
У компанії також повідомили, що попит на послугу “Uber для Бізнесу” з березня 2020 року в Європі зріс на 120%.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас