У Міненерго обговорюють підвищення норми споживання газу користувачам без лічильників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Міненерго обговорюють підвищення норми споживання газу користувачам без лічильників

Особисті фінанси
1162
У Міністерстві енергетики та захисту навколишнього середовища України обговорюють питання підвищення норми споживання газу для користувачів без лічильників.
Про це повідомив радник в.о. міністра енергетики та захисту навколишнього середовища Олександр Трохимець на своїй сторінці в FACEBOOK.
За його словами, питання норм споживання дійсно обговорюється в стінах міністерства, проте поки таке рішення не прийнято.

Кращі картки для оплати комуналки 💡

“Це питання буде обговорено Експертною радою, детально вивчене, і тільки потім будуть даватися відповідні рекомендації міністерству і в.о. міністра Ользі Буславець”, – написав представник відомства.

Довідка Finance.ua:

  • Раніше ЗМІ повідомили, що Міністерство енергетики підготувало проект рішення уряду про підвищення норми споживання газу для користувачів без лічильників.
  • Пропонується підвищити норму для використання тільки газової плити з 3,28 кубометра на людину до 5,2 кубометра з квітня по вересень і до 7,6 кубометрів з жовтня по березень.
  • При використанні газової плити і газової колонки пропонують підняти норму з 10,49 кубометра на людину до 16,3 кубометра на людину з квітня по вересень і до 27 кубометрів на людину з жовтня по березень.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в нагоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас