Nokia випускає доступний смарт-телевізор на 43 дюйми — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Nokia випускає доступний смарт-телевізор на 43 дюйми

Фондовий ринок
1017
Новий смарт-телевізор Nokia буде анонсований в Індії 4 червня в рамках ініціативи Flipkart “Make in India”.
Минулого року Flipkart придбала права на використання торговельної марки Nokia для своєї майбутньої серії інтелектуальних телевізорів в Індії.
Першим плодом цього партнерства став 55-дюймовий Nokia Smart TV, представлений в грудні. Тепер він представляє менший варіант того ж телевізора. Очікується, що новий смарт-телевізор Nokia стане більш доступним завдяки переходу на 43-дюймову панель. Він збереже роздільну здатність 4K UHD з підтримкою Dolby Vision HDR і широкою гамою кольорів. Він буде оснащений світлодіодною панеллю.
На передній панелі аудіо буде Sound by JBL, а також Dolby Audio і DTS TruSurround для тривимірного 5.1-канального об’ємного звучання.
Зображення тизера також пропонують дизайн, дуже схожий на перший смарт-ТВ компанії, з дуже тонкими рамками збоку і стильною хромованою підставкою для кріплення до столу.
Він буде працювати на новітній операційній системі Android TV 9.0, щоб забезпечити доступ до магазину Google Play з більш ніж 5000 додатків та ігор, а також платформ OTT. Інші очікувані функції включають вбудований помічник Google, а також Chromecast Ultra для потокової передачі контенту 4K. Стара модель підтримувала Netflix, Amazon Prime Video, Disney Plus Hotstar і YouTube з коробки, тому ми очікуємо, що вони також будуть присутні. Ринок Smart TV в Індії останнім часом переживає бум, і в гру вступають численні нові гравці.
Nokia випускає доступний смарт-телевізор на 43 дюйми
Це також привело до зниження цін на пропозиції, оскільки такі високопродуктивні функції, як інтелектуальна операційна система, роздільна здатність 4K, HDR, Dolby Audio, більше не призначені для дорогих телевізорів. Враховуючи, що 55-дюймовий телевізор Nokia був оцінений в 555 доларів, ми очікуємо, що прийдешній 43-дюймовий варіант буде коштувати близько 460 доларів.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас