Польща відновила внутрішні авіаперевезення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Польща відновила внутрішні авіаперевезення

Казна та Політика
241
З 1 червня в Польщі відновилися внутрішні авіаперевезення – поки літати можна тільки у вісім міст.
Про це повідомляє “Європейська правда” з посиланням на “Польське радіо”.
Рейси відновила польська авіакомпанія LOT. Вранці вона виконала перший політ з Варшави в Щецин.
Зараз відновлено сполучення з використанням восьми аеропортів, зокрема, Варшави, Гданська, Кракова, Жешува, Щецина, Вроцлава, Познані і Зеленої Гури.
Пасажири повинні дотримуватися нових правил санітарної безпеки, зокрема, їм вимірюють температуру, а також потрібно носити захисні маски.
Запуск авіарейсів базується на нових рекомендаціях для пасажирів, аеропортів і авіакомпаній. Нові правила, про які повідомило Управління цивільної авіації, розроблені після тривалого аналізу на підставі вказівок Агентства Європейського Союзу з авіаційної безпеки (EASA) та Європейського центру запобігання і контролю захворювань (ECDC), а також польського головного санітарного інспектора.
Згідно з рекомендаціями, в аеропортах перед входом в термінали вимірюють температуру. Ввійти можуть тільки пасажири з квитками.
В аеропортах діє обов’язок збереження безпечної 1,5-метрової відстані між людьми і потрібно носити маску. Обмежено користування послугами та деякими об’єктами в аеропортах.
Новим є обов’язок заповнення декларації про стан здоров’я згідно з інструкцією перевізника ще до відльоту літака.
На бортах літаків персонал повинен носити маски та рукавички. Пасажири зобов’язані закривати маскою рот і ніс протягом усього польоту, а маски потрібно міняти кожні чотири години.
Також в літаках обмежений бортовий сервіс.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас