ПриватБанк знизив ставки за діючими кредитами для 60 тисяч компаній і підприємців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк знизив ставки за діючими кредитами для 60 тисяч компаній і підприємців

Кредит&Депозит
822
ПриватБанк автоматично знизив ставки за діючими програмами фінансування малого бізнесу для 60 тисяч українських компаній і підприємців.
Про це повідомляє пресслужба банку.
“До кінця року отримати нове фінансування по антикризовим ставками зможуть ще більше 40 тисяч компаній малого бізнесу і підприємців”, – ідеться в повідомленні.
Для кого знизили ставки щомісячної комісії по кредитних лімітах на рахунки:
  • для 44 тисяч юридичних осіб та підприємців;
  • для 15 тисяч позичальників програми “КУБ”;
  • для понад тисячі клієнтів програм проектного кредитування.

Довідка Finance.ua:

  • З 25 травня ПриватБанк знизив ставки за всіма кредитними програмами фінансування юридичних осіб та підприємців, щоб допомогти українському бізнесу подолати наслідки карантину.
  • Зниження кредитних ставок поширюється не тільки на нові, але і на всі діючі кредитні угоди програм підтримки малого бізнесу, за винятком клієнтів, яким проведено кредитні канікули / реструктуризації боргу, або які мають або будуть мати прострочену заборгованість.
  • ПриватБанк продовжив до кінця липня 2020 року “кредитні канікули” для клієнтів малого та середнього бізнесу й підприємців, які було впроваджено з початку березня на період карантину.
До речі, портал Finance.ua давно аналізує пропозиції щодо кредитів в Україні. Щоб допомогти вам з вибором кредиту, у нас на сайті працює спеціальний сервіс. З його допомогою можна швидко і комфортно вибрати необхідний саме вам кредитний продукт.

Помічник з кредитів

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас