Volkswagen офіційно представив новітнє крос-купе Nivus (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Volkswagen офіційно представив новітнє крос-купе Nivus (фото)

Технології&Авто
3524
Компанія Volkswagen офіційно представила компактний кросовер Nivus.
Ця модель побудована на модульній платформі MQB-A0, яка ріднить його з європейськими моделями Polo і T-Cross, але колісна база збільшена з 2551 до 2566 мм. Поки що він представлений лише в Бразилії.
Безальтернативним мотором буде літрова “турботрійка” в парі з 6-ступінчастим автоматом, що розвиває 130 к.с., тоді як в T-Cross є і 150-сильний агрегат об’ємом 1,4 л. Не буде у новинки і повного приводу. Натомість крос-купе виявилося дешевшим за побратима по лінійці.
Volkswagen офіційно представив новітнє крос-купе Nivus (фото)
Базовий Nivus обіцяно оснастити світлодіодними задніми ліхтарями, кондиціонером, круїзконтролем, медіацентром, мультикермом, шістьма подушками безпеки і системою курсової стійкості. Дорожчі версії зможуть похвалитися камерою заднього виду, кліматконтролем, атмосферним підсвічуванням і шкіряною обробкою в салоні, цифровими приладами, датчиками дощу і світла.
Volkswagen офіційно представив новітнє крос-купе Nivus (фото)
У списку доступних опцій особливе місце займають адаптивний круїзконтроль, вперше запропонований Volkswagen в цьому класі, і новітня мультимедійна система VW Play. У базі вона не призначена для крос-купе в жодній з комплектацій, але за доплату її встановлять на Nivus в будь-якому виконанні.
В кінці червня новинка вийде на ринок Бразилії, а до кінця року Volkswagen збирається почати продажі Nivus в Аргентині. У 2021-му концерн планує представити крос-купе і в європейських країнах, збирати Nivus для яких будуть в Іспанії.
За матеріалами:
ТСН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас