Ryanair дав рекомендації пасажирам після відновлення польотів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ryanair дав рекомендації пасажирам після відновлення польотів

Особисті фінанси
1712
Україна готується відновити міжнародне авіасполучення згідно з планом виходу з карантину – з 15 червня. Тож Ryanair оприлюднив рекомендації пасажирам під час авіапольоту.
Про це повідомляє офіційний telegram-канал авіакомпанії.
Перед вильотом
Не забути перевірити температуру тіла перед поїздкою. Її ще раз можна буде перевірити в аеропорту. Якщо температура занадто висока – попросять повернутися додому.
Носити маску на обличчі в будь-який час перебування в аеропорту та літаку.
В аеропорту
При реєстрації багажу можна скористатися кіоском самообслуговування та здати сумку на стійці реєстрації багажу. За можливості скористатися послугою Fast Track, щоб якомога скоротити час очікування в пунктах контролю.
Обов’язково використовувати засоби для дезінфекції рук або мити їх під час перебування в аеропорту і, де можливо, дотримуватись дистанції від інших пасажирів.
Під час посадки в літак
Уникати скупчення біля виходу на посадку. На сходах у літак або телетрапах не повинні створюватися натовпи. Відкрити паспорт і просканувати свій посадковий талон, щоб обмежити контакт з іншими особами.
Завжди залишатися в масці для обличчя або респіраторі. Екіпаж літака також носитиме маски для обличчя.
У літаку
Усі літаки щоденно дезінфікуються та оснащені системами фільтрації повітря.
На борту буде обмежене обслуговування: загорнуті закуски та напої і безготівкові розрахунки. Створювати черги біля туалетних кімнат заборонено.

Довідка Finance.ua:

  • З 18 березня в Україні припинено виконання всіх залізничних, авіаційних і автобусних міжміських та міжобласних пасажирських перевезень.
  • Ірландський лоукостер Ryanair планує відновити влітку половину маршрутів з України. Також компанія планує восени перезапустити 17 напрямків.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в нагоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас