Xiaomi анонсувала зарядний пристрій з вбудованим пауербанком — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi анонсувала зарядний пристрій з вбудованим пауербанком

Технології&Авто
635
Xiaomi запустила чергову кампанію на власному краудфандинговому майданчику YouPin, запропонувавши користувачам підтримати запуск оригінального мобільного зарядного пристрою потужністю 45 Вт. Крім прямого призначення, новинка може використовуватися і як портативний акумулятор з функцією швидкої зарядки.
Максимальної вихідної потужності аксесуар досягає при підключенні до розетки і використанні порту USB Type-C. Додатково пристрій оснащений і класичним роз’ємом USB Type-A. Всередині корпусу новинки також розмістився акумулятор ємністю 6500 мАг, який заряджається синхронно з підключеними гаджетами і замінює їм розетку за відсутності електромережі. У режимі пауербанка потужність зарядки обмежена значенням 18 Вт.
Xiaomi анонсувала зарядний пристрій з вбудованим пауербанком
Габарити ЗП складають всього 77,5 х 73,3 х 31,6 міліметра. Відстежувати стан вбудованого АКБ можна за допомогою чотирьох мініатюрних світлодіодів, винесених на лицьову грань корпусу. Ще одна особливість пристрою – режим зарядки з низьким вихідним струмом, який може використовуватися при підключенні бездротових навушників або фітнес-трекерів, що використовують АКБ невеликої ємності.
Xiaomi анонсувала зарядний пристрій з вбудованим пауербанком
Вартість новинки, представленої в білому корпусі, становить $24.
За матеріалами:
4pda
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас