Кличко розповів, скільки пасажирів скористалися громадським транспортом за останні кілька днів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кличко розповів, скільки пасажирів скористалися громадським транспортом за останні кілька днів

Казна та Політика
469
За кілька днів, після відновлення роботи в звичайному режимі наземний громадський транспорт столиці перевіз майже 835 тисяч пасажирів. А метро за два дні – 773 тисячі людей.
«Як ви знаєте, з 23 травня в Києві відновив свою роботу в звичайному режимі наземний громадський транспорт. На лінії вийшли тролейбуси, трамваї, автобуси та маршрутні таксі. З дотриманням санітарних норм та регламентів громадський транспорт КП «Київпастранс» перевіз із 23 травня майже 835 тисяч пасажирів. Із 25 травня поїхало і київське метро. У перший день роботи метрополітеном скористалися 310 тисяч людей. Учора, 26 травня, метро перевезло 463 тисячі пасажирів», – повідомив Віталій Кличко.
Він нагадав, що до пандемії пасажиропотік у столичній підземці був понад півтора мільйона людей щодоби.
Мер вкотре закликав пасажирів не нехтувати правилами і берегти своє здоров’я.
«Із висновків після перших двох днів роботи метро – на жаль, не всі пасажири дотримуються соціальної дистанції, не всі носять маску. А в метрополітені та наземному транспорті, нагадаю, обов’язковий масковий режим! Тому не нехтуйте правилами. Не наражайте на небезпеку себе та людей, які поруч. Бо, я вже наводив цю цифру, 34 відсотки заражень відбуваються саме в громадському транспорті. І в нинішній ситуації ним слід користуватися тільки в разі нагальної потреби. У метро, в часи пік, щоб не створювати великого скупчення людей, тимчасово будуть обмежувати вхід на деякі станції. Треба буде трохи зачекати біля входу – дотримуючись дистанції і в масці», – підкреслив Віталій Кличко.

Довідка Finance.ua:

  • 25 травня уряд дозволив роботу метрополітену. Щоб проїхати в метро, потрібно мати одну з електронних карток, qr-квиток, або ж оплачувати поїздку через термінал.
  • Не повинні допускати в метро пасажирів з температурою тіла вище 37,2 або з ознаками інфекційного захворювання.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас