Університет внутрішніх справ "сховав" ціни будівництва нового корпусу за 158 мільйонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Університет внутрішніх справ "сховав" ціни будівництва нового корпусу за 158 мільйонів

Фондовий ринок
475
Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ 15 травня за результатами тендеру замовив ТОВ “Партнер-Груп Лтд” будівництво корпусу за 157,93 млн грн.
Про це повідомляється у системі “Прозорро”, передають Наші Гроші.
Підсумкові відомості ресурсів і кошториси не опубліковані, що не дозволяє порівняти ціни матеріалів та обладнання із ринковими цінами на предмет можливого завищення. Ціна угоди всього на 2% нижча від очікуваної вартості закупівлі у 160,43 млн грн.
До кінця 2022 року по пр. Гагаріна, 26 у Дніпрі мають збудувати навчально-спортивний корпус №6 із вестибюлем, залами боротьби, боксу та ігрових видів спорту, кафетерієм, гардеробом, медпунктом, душовими, вбиральнями, снарядними, роздягальнями, побутовими приміщеннями для персоналу, приміщенням охорони та коморою. Також влаштують інженерні мережі та протипожежні системи, встановлять вікна і двері, виконають внутрішні оздоблювальні роботи, благоустроять територію тощо.
Єдиним конкурентом було дніпровське ТОВ “Акваенерго-Буд” Олександра Денисова зі статутним капіталом 1100 грн., причому ніхто не знижував ціну під час аукціону.
Переможець тендеру, створена в 2009 році запорізька “Партнер-Груп Лтд” належить Олександру Кайшеву та Ігорю Воронову. Раніше засновниками також були Микола Риндiн та Віталій Іванченко.
Разом із Кайшевим зареєстрована Наіля Кайшева, яка є співзасновником КС “Перша будощадкаса “Рассвет” (припиняється), а раніше була бухгалтером ТОВ “Житлосервіс “Рассвет” Олени Сабашук, дружини колишнього нардепа від “БПП” Петра Сабашука.
Раніше з 2016 року переможець отримав дрібних підрядів на 2,96 млн грн. Нині він підтвердив наявність досвіду трьома аналогічними договорами: за 2013 рік із ПАТ “Запоріжтрансформатор” про реконструкцію спортивних споруд Палацу спорту за 5,92 млн грн. і за 2018 рік із ПрАТ “Запоріжкокс” про ремонт корпусів на суму 14,46 млн грн.
За матеріалами:
Наші гроші
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас