Деякі області використали лише 5-10% асигнувань на оновлення місцевих доріг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Деякі області використали лише 5-10% асигнувань на оновлення місцевих доріг

Казна та Політика
346
З початку року в області в середньому вже використали на оновлення місцевих доріг 30% асигнувань, але є регіони, де цей показник становить лише 5-10%.
Про це повідомляє пресслужба глави держави.
“Учасники наради доповіли главі держави, що в середньому області використали на оновлення місцевих доріг 30% доведених асигнувань з початку року”, – йдеться в повідомленні.
Представники цих областей пояснили, що найчастіше причиною низького рівня вибірки грошей є неготовність проєктно-кошторисної документації на об’єкти ремонту, заплановані у 2020 році.
Президент закликав прискорити реалізацію проєктів, на які держава вже направила гроші. Також він закликав кожну область надати програми оновлення всіх місцевих доріг у своїх регіонах.
Зазначається, що програми повинні містити чіткий графік та інформацію про кількість коштів, необхідних для реалізації проєктів.
«Ми хочемо щорічно збільшувати кількість відремонтованих доріг, щоб якомога швидше повністю оновити дорожню мережу України”, – сказав глава держави.
Крім того, Президент розповів, що для ремонтів і будівництва доріг місцевого значення обласні державні адміністрації отримають можливість залучати додаткове фінансування під місцеві гарантії.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас