Заборгованості з заробітної платі: у Мін'юсті назвали найбільші суми, стягнуті з підприємств-боржників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Заборгованості з заробітної платі: у Мін'юсті назвали найбільші суми, стягнуті з підприємств-боржників

Особисті фінанси
231
Департамент Державної виконавчої служби міністерства юстиції назвав найбільші суми заборгованості з заробітної плати, які були стягнуті з підприємств у 2020 році.
Відповідну інформацію оприлюднила пресслужба Міністерства юстиції.
«Одним з головних пріоритетів роботи Міністерства юстиції є повернення працівникам їхніх законно зароблених коштів. З початку року завдяки успішній роботі органів Державної виконавчої служби стягнуто 215,8 млн грн. Повністю погашено заборгованість перед понад 14 тисячами працівників. Для підвищення ефективності цієї роботи ми підготували зміни до Закону «Про виконавче провадження»», – заявив заступник Міністра юстиції Андрій Гайченко.
ТОП-3 стягнутої заборгованості:
  • перше місце – 17,6 млн грн. – Кіровоградська теплоенергоцентраль (КП «Теплоенергетик»), на користь 2280 працівників. Виконавчі документи надійшли до органів ДВС у лютому 2020 року. Кошти стягнуто з рахунків упродовж березня-квітня;
  • друге місце – 16,1 млн грн. – Державне підприємство «Житомирський облавтодор» ВАТ «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України», на користь 1322 працівників. Заборгованість стягнуто у січні 2020 року;
  • третє місце – 10,1 млн грн. – Державне підприємство «Тернопільський облавтодор» ВАТ «ДАК «Автомобільні дороги України», на користь 307 працівників. Кошти з рахунків боржника стягнуто органами ДВС у березні-квітні 2020 року.
У Мін’юсті зазначили, що мають намір періодично оприлюднювати ТОП підприємств-боржників. Це більш превентивний захід, адже ризик зазнати репутаційних втрат від потрапляння в ТОП-боржників має стримати керівників підприємств від порушень.
Заборгованості з заробітної платі: у Мін'юсті назвали найбільші суми, стягнуті з підприємств-боржників
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Хочу отримати гроші онлайн 💸

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас