Intel купила Rivet Networks, виробника мережевих контролерів Killer для ігрових ПК — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Intel купила Rivet Networks, виробника мережевих контролерів Killer для ігрових ПК

Фондовий ринок
263
Торік NVIDIA взяла під своє крило ізраїльського виробника швидкісних мережевих інтерфейсів для серверного сегменту Mellanox, перебивши пропозицію Intel. Але, схоже, «сині» не розгубилися – вчора на сайті Intel з’явилося повідомлення про купівлю американської компанії Rivet Networks, відомої в першу чергу своїми мережевими контролерами серії Killer для ігрових настільних і мобільних ПК.
Вже більше десяти років Rivet Networks є, або, точніше буде сказати, був прямим конкурентом Intel в сфері мережевих контролерів, тож вигода від угоди для Intel очевидна – компанія зможе розширити свій вплив у сфері ігрових споживчих ПК.
Насправді ця подія не таке вже й неочевидна, як може здатися на перший погляд. Кілька років тому Intel і Rivet Networks спільно розробили мережевий адаптер Killer Wireless-AC 1550 і саме Intel відповідала за його виробництво, повідомляє Anandtech.
У відповідному прес-релізі Intel йдеться, що бренд Rivet Networks Killer, включаючи його програмне забезпечення, буде включений в її портфель. Команда розробників мережевих рішень Killer увіллється в штат підрозділу Wireless Solutions Group. Також указано, що специфічне ПЗ нові власники бізнесу зможуть надавати стороннім компаніям на умовах ліцензування. На жаль, подробиць щодо цього немає.
Цілком ймовірно, що невдовзі ми побачимо нові мережеві контролери Intel, в яких можна буде побачити сильні сторони адаптерів Killer, в ігрових ноутбуках і десктопах. Але коли це станеться, поки залишається лише гадати. Суму угоди в Intel назвати теж відмовилися.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас