Податківці припинили незаконний експорт соняшникової олії на 60 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Податківці припинили незаконний експорт соняшникової олії на 60 млн грн

Кримінал
579
Співробітники податкової міліції спільно зі співробітниками Херсонського прикордонного загону і УСБУ в Миколаївській області припинили спробу незаконного експорту понад 3,2 тисячі тонн соняшникової олії вартістю близько 60 млн грн, повідомила пресслужба Державної фіскальної служби.
За результатами проведених слідчих дій податківці вилучили та арештували продукцію. При цьому з доводами про злочинність походження олії погодилися як суди першої, так і апеляційної інстанцій.
“В рамках досудового розслідування в кримінальному провадженні … встановлено, що одним із сумнівних підприємств Миколаївської області, яке в податкову не звітувало і податки не платило, зроблена спроба експорту морським шляхом на судні закордонного плавання олії соняшникової в значних обсягах, придбаних за невідомих обставин”, – йдеться в повідомленні.
Наразі триває досудове розслідування. Проводяться першочергові слідчі дії, спрямовані на встановлення винних осіб та притягнення їх до передбаченої законодавством відповідальності.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас