Більшість курортних готелів України планує відновити роботу з 1 червня - опитування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Більшість курортних готелів України планує відновити роботу з 1 червня - опитування

Фондовий ринок
435
Більшість курортних готелів України планують відновити роботу з 1 червня, при цьому деякі з них почали роботу вже з 15 травня і раніше.
Про це свідчать дані опитування агентства “Інтерфакс-Україна”.
Так, з червня почнуть роботу бутік-готель “Отрада” (5*, Одеса), Готель “Гора” (4*, с. Поляниця), “Вілла Санторіні” (4*, с. Кароліно-Бугаз, Orange Hotel (3*, Одеса)), курортно-готельний комплекс “Світязь” (4*, Трускавець). При цьому перші три готелі мають намір відкрити об’єкти повністю, тоді як інші запустять лише частину номерного фонду.
Частковий запуск з 15 травня планували бутік-готель у Східниці “Поезія мандрів” і готель “Південна Софія” (Затока, Одеська обл.). При цьому станом на 12 травня 2020 року Одеський Hotel Mezzanine White і Platium SPA&Resort під Києвом вже почали приймати гостей.
Більша частина готелів, що орієнтується на українських і сімейних туристів, очікує завантаження на рівні показників 2019 року, в той час як бізнес-готелі та готелі, що приймають іноземних гостей, прогнозують зниження завантаження.
За результатами опитування, готелі в основному розраховують на постійних клієнтів, а також мають намір залучати гостей через OTA і прямі продажі.
При цьому 40% респондентів розраховують залучити гостей через туристичних операторів.
Половина опитаних готелів планує скоротити штат співробітників на 10-20%, і тільки 10% – більш ніж на 50%. Такі готелі в основному орієнтуються на іноземних гостей і бізнес-поїздки.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас