У ТОП-5 банків за кількістю відділень – під час карантину жодне наше відділення не було закрите — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У ТОП-5 банків за кількістю відділень – під час карантину жодне наше відділення не було закрите

Особисті фінанси
32
Ми увійшли до п’ятірки банків з найбільшою кількістю відділень за рейтингом НБУ. А крім того, згідно статистики, державний УКРГАЗБАНК– єдиний, кому від січня вдалось наростити свою мережу, а не навпаки. А в рейтингу загалом – примножив найбільшу кількість нових відділень.
І навіть карантин не став на заваді, бо ж ми не зачинили жодного нашого відділення. Однак максимально посилили заходи безпеки, аби українці отримували якісний сервіс у відділеннях без ризику для себе та співробітників.
Дружня порада: на час карантину, все ж таки, ліпше утриматись від відвідування відділень та користуватись продуктами і сервісами УКРГАЗБАНКУ за допомогою дистанційних каналів – мобільного додатку «ЕКОбанк онлайн», контакт-центру та Клієнт інтернет-банкінгу для юридичних осіб.
А крім того, аби наші клієнти на час ізоляції не мали жодних проблем чи затримок із послугами, а головне – отримували їх, не виходячи з дому, низку із них ми запустили онлайн. Наприклад, подовження користування банківським сейфом, поповнення кредиток і навіть доставка банківських карт додому.
За матеріалами:
Укргазбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас