Ninebot випустила електросамокат з футуристичним дизайном (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ninebot випустила електросамокат з футуристичним дизайном (фото)

Технології&Авто
1286
Компанія Ninebot, яка частково належить Xiaomi, представила новий електросамокат Electric Scooter Air T15. Однією з головних його особливостей став незвичайний футуристичний дизайн. Пристрій має складану форму, вбудований дисплей та світлодіодне підсвічування корпусу.
Самокат виконаний в чорно-білому корпусі і має досить нетиповий для свого класу дизайн. Футуристичності йому надає і світлодіодна смужка, яка займає практично всю передню частину, розповідає Gizmochina.
Окрім естетичної ролі світодіодна смужка дозволяє водіям та пішоходам здалеку побачити наближення самоката. Додатково новинка оснащена ліхтарем під кермом і задніми габаритами.
В кермо вбудований дисплей, що відображає швидкість, рівень заряду, режим їзди і іншу важливу інформацію. Самокат також підтримує підключення до смартфону, де через спеціальний додаток можна управляти деякими його функціями.
Розмір переднього колеса становить 7,5 дюйма, а заднього – 6 дюймів. У розкладеному стані габарити самоката досягають 1015×936×398 мм, а в складеному – 223×1024×202 мм. При вазі конструкції в 10,5 кілограма максимальна вантажність становить 100 кг. Корпус самоката захищений від бризок.
Ninebot випустила електросамокат з футуристичним дизайном (фото)
Самокат здатний розганятися до 20 км/год і їхати під гору з кутом до 15 градусів. Вбудованого акумулятора вистачає в середньому на 12 кілометрів, а на повну зарядку потрібно 3,5 години.
Ninebot випустила електросамокат з футуристичним дизайном (фото)
Ninebot Electric Scooter Air T15 надійде в продаж 18 травня за ціною 423 долари (11 290 гривень).
За матеріалами:
Телеканал 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас