Xiaomi представила унікальну кредитну картку, яка відрізняється від карток Apple і Huawei (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi представила унікальну кредитну картку, яка відрізняється від карток Apple і Huawei (фото)

Фінтех і Картки
1765
Компанія Xiaomi разом з China UnionPay і GR Credit Card представили унікальну платіжну картку Xiaomi GF, яка спочатку буде доступна тільки в Китаї, однак, згідно з інсайдерською інформацією, в плани Xiaomi входить запуск продукту в інших країнах світу.
Особливість картки полягає в тому, що при регулярному її використанні ви зможете отримувати нові розумні пристрої Xiaomi абсолютно безкоштовно.
Якщо говорити конкретніше, то достатньо протягом місяця здійснити три покупки на суму не менше 28 доларів (3 х 28), щоб в наступному місяці ви отримали в подарунок новий розумний пристрій Xiaomi в категорії близько 28 доларів (199 юанів).
Xiaomi представила унікальну кредитну картку, яка відрізняється від карток Apple і Huawei (фото)
Крім того, якщо протягом трьох місяців після отримання картки користувач зробить хоча б одну покупку на суму не менше 14 доларів, то в подарунок він отримає купон на знижку на 7 доларів.
Також у користувачів Xiaomi GF будуть щомісячні підвищені категорії кешбеку, різні бонуси, наприклад, при купівлі однієї кави в Starbucks другу вони будуть отримувати в подарунок, крім того, згадуються знижки на продукти, поїздки тощо.
За матеріалами:
iXBT.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас