Як працюють відділення з послабленням карантину — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Як працюють відділення з послабленням карантину

Особисті фінанси
42
Як працюють відділення з послабленням карантину
АТ «МЕГАБАНК» відновило діяльність майже всіх своїх відділень. Діяльність тих, що залишаються тимчасово призупиненими, відновиться після остаточного зняття урядом карантинних обмежень.
Станом на 14 травня майже всі відділеня «МЕГАБАНКУ» вже повернулися до «докарантинного» графіку роботи. Досі тимчасово призупинена діяльність двох відділень у Харкові та по одному відділенню у Львівській та Херсонській областях. Причина – вони знаходяться у приміщеннях, зачинених на період карантину. Як тільки приміщення будуть доступні, ми поновимо діяльність наших відділень і там.
Відділення «МЕГАБАНКУ» у Харкові на час карантину, зокрема, через закриття метрополітену, змінили режим обслуговування клієнтів (з 9.00-18.00 на з 10.00-17.00). Також у Харкові працюють 77 відділень – пунктів пройму платежів. Три пункти тимчасово призупинені у зв’язку з тим, що знаходяться на територіях, закритих на час карантину, як от, територія метрополітену (станції метро Південний вокзал, Захисників України та Пушкінська).
Відділення «МЕГАБАНКУ», не зважаючи на послаблення з 11 травня частини карантинних заходів, продовжують працювати із дотриманням відповідних санітарних та протиепідемічних заходів, впроваджених згідно з рішеннями Кабінету Міністрів України, інших державних органів та внутрішніх розпоряджень АТ «МЕГАБАНК».
Відвідування відділень можливе з дотриманням: дистанції у 1,5 м між людьми, дозволеної кількості людей у приміщенні (1 людина на 10 м²), правила користування засобами індивідуального захисту. Закликаємо відвідувачів не ігнорувати цих правил та берегти здоров’я своє та оточення.
Нагадаємо, Кабінет міністрів України продовжив карантин до 22 травня.
За матеріалами:
Мегабанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас