ТАС24 Бізнес долучився до державної ініціативи "Доступні кредити 5-7-9" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ТАС24 Бізнес долучився до державної ініціативи "Доступні кредити 5-7-9"

Кредит&Депозит
60
ТАС24 Бізнес долучився до державної ініціативи "Доступні кредити 5-7-9"
14 травня перший онлайн-банк для малого та середнього бізнесу ТАС24 Бізнес увійшов до переліку банків, що надають підприємцям та юридичним особам доступні кредити за державною програмою кредитування «5-7-9».
Без розвитку малого та середнього бізнесу важко уявити економіку, що зростає. В нинішніх умовах питання фінансування для підприємців стає більш гострим. У той час, коли малий бізнес продовжує боротьбу за виживання після карантину, ТАС24 Бізнес робить ще один крок на зустріч, розширюючи можливості фінансування.
Відтепер клієнти ТАС24 Бізнес матимуть більше можливостей отримати доступне фінансування для поповнення обігових коштів та модернізацію виробництва. Завдяки програмі «5-7-9», яка була допрацьована і нині передбачає ширше коло позичальників, на пільгові кредити можуть розраховувати підприємці, що мають дохід до 100 млн грн у рік та створюють нові робочі місця. Максимальній обсяг кредитування, передбачений програмою, складає 3 млн грн строком до п’яти років.
«Ми раді долучитися до програми «Доступні кредити 5-7-9». Віримо, що завдяки поєднанню інструментів зменшення вартості кредиту для позичальника та зменшенню ризиків для банку, ця ініціатива може оживити кредитний ринок та допомогти бізнесу не тільки вистояти в період кризи, але й продовжити подальший розвиток. Ключова перевага програми для клієнтів — це, безумовно, низька відсоткова ставка за кредитом. А відсутність обов’язкової вимоги щодо оформлення застави спрощує бізнесу доступ до кредитних коштів», — коментує Сергій Бочаров, керівник ТАС24 Бізнес, першого онлайн-банку для МСБ, Заступник голови правління ТАСКОМБАНКУ.
Забезпечення доступного фінансування для малого та середнього бізнесу — головне завдання, яке ТАС24 Бізнес ставить перед собою. Запуск програми «Дешеві кредити 5-7-9» змушує банківські установи переглянути підходи до кредитування МСБ, спрощуючи механізми та внутрішні процеси, а також поступово знижуючи вартість кредитних ресурсів. В ТАС24 бізнес сподіваються уже найближчим часом видати перші кредити за програмою, адже нині бізнес потребує зважених, проте швидких рішень.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас