Цьогоріч у Китаї з'явиться повітряний туризм на автономних аеротаксі (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Цьогоріч у Китаї з'явиться повітряний туризм на автономних аеротаксі (фото)

Світ
718
Минулого року китайський виробник автономних аеротаксі EHang оголосив про свої плани, згідно з якими в 2020 році він повинен відкрити в Китаї перші в світі комерційні маршрути на цьому новому і цікавому виді транспорту. І дійсно, в квітні EHang уклала договір на будівництво аеровокзалу на півдні Китаю, а днями компанія підписала угоду про будівництво аеровокзалу у складі туристичного комплексу на північному заході країни.
Договір про будівництво “міської повітряної мобільної платформи” в туристичних готельних комплексах компанії LN Garden Hotel в Наньші (Гуанчжоу) компанія EHang підписала 9 травня. Аероплатформа EHang дозволить організувати як пасажирські перевезення, так і польоти за туристичними маршрутами. Власне, головним завданням програми є розвиток повітряного туризму. Також на базі готельних майданчиків компанія EHang має намір демонструвати можливості своїх автономних аеротаксі і проводити навчання.
Цьогоріч у Китаї з'явиться повітряний туризм на автономних аеротаксі (фото)
Обслуговувати повітряні маршрути буде аеротаксі EHang 216. Це двомісний літальний апарат вагою 340 кг з вантажопідйомністю до 260 кг. У повітря EHang 216 піднімає вісім пар роторів. Максимальна заявлена швидкість становить 130 км/год, а максимальна тривалість польоту ― 21 хвилина. Пасажири не можуть керувати цим повітряним судном. Все що вони можуть ― це обрати на планшеті в кабіні маршрут, а аеротаксі виконає всі маневри в повітрі автоматично або, в крайньому разі, під управлінням віддаленого оператора.
Цьогоріч у Китаї з'явиться повітряний туризм на автономних аеротаксі (фото)
Для компанії EHang і всієї цивільної безпілотної авіації початок комерційної експлуатації автономних аеротаксі стане переломним моментом, який означатиме, що становлення галузі почалося.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас