Мінфін заборонив виплату чиновникам авансу на відрядження готівкою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінфін заборонив виплату чиновникам авансу на відрядження готівкою

Особисті фінанси
624
Міністерство фінансів заборонило виплату авансових відрядних готівкою державним службовцям і працівникам держпідприємств і установ.
Про це йдеться в указі Мінфіну №155 від 13 квітня 2020 року, опублікованому в “Офіційному віснику України”, який набув чинності у вівторок.
Виняток. Якщо тільки це не потрібно для забезпечення конфіденційності співробітників у військових формуваннях і органах розвідки, контррозвідки або оперативно-розшукової діяльності.
Відповідні виплати мають відбуватися лише в безготівковій формі.

Довідка Finance.ua:

  • Кабінет Міністрів розраховує заощадити 1,5 млрд гривень за рахунок обмеження зарплат чиновників 10 розмірами мінімальної зарплати, або 47,2 тис. гривень, на час карантину.
  • Водночас у внесеному Кабміном до Верховної Ради законопроєкті про зміни до держбюджету на 2020 рік передбачено з 1 квітня і до завершення карантину обмежити зарплату і грошове забезпечення працівників бюджетних установ 10 розмірами мінімальної зарплати, або 47,2 тис. гривень.
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Хочу отримати гроші до зарплати

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас