Зміни у складі Наглядової ради Альфа-Банку Україна — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зміни у складі Наглядової ради Альфа-Банку Україна

Особисті фінанси
34
Рішенням загальних зборів акціонерів Альфа-Банку Україна, яке відбулося 30 квітня 2020 року, було внесено зміни до складу Наглядової ради банку. Зокрема, прийнято рішення про уведення до її складу Володимира Воєйкова як нового члена Наглядової ради банку.
Роман Шпек, Голова Наглядової ради Альфа-Банку Україна, та інші члени Наглядової ради були переобрані загальними зборами акціонерів на новий термін.
Володимир Воєйков, який увійшов до складу Наглядової ради Альфа-Банку Україна як представник компанії ABH Ukraine Limited, має багаторічний досвід роботи в галузі фінансів і банківської діяльності. Свою кар’єру в банківській галузі Володимир Воєйков почав у 1996 році. До призначення членом Наглядової ради Альфа-Банку Україна пан Воєйков займав вищі управлінські та керівні посади у великих банках, де в різний час відповідав за розвиток малого і середнього бізнесу, корпоративні продажі, аналіз корпоративного ринку, продаж кредитних продуктів.
Володимир Воєйков приєднався до міжнародної команди ABH Holdings S.A. у 2018 році. На даний час є директором середнього бізнесу, членом Правління Альфа-Банку (Росія).
Актуальна інформація про склад Наглядової ради Альфа-Банку Україна розміщено за посиланням.
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас