Туризм під водою: створено перший місткий підводний човен (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Туризм під водою: створено перший місткий підводний човен (фото)

Технології&Авто
1774
Компанія Triton – найвідоміший виробник обладнання для підводних занурень і глибоководних досліджень – запустила туристичну субмарину, яка має неймовірний вигляд і може занурити 24 пасажири, пілота і другого пілота на глибину до 100 метрів.
Підводний човен має кондиціонер, забезпечує панорамний вид крізь акрилові вікна. Там, де інші підводні човни пропонують лише обмежені види, цей човен схожий на гігантську прозору трубу, яка досить висока, щоб стояти всередині.
DeepView 24 – перший з серії туристичних підводних човнів DeepView, які можуть бути різної довжини для розміщення від 12 до 66 пасажирів.
Привід і рульове управління є електричними. Два головні двигуни мають потужність 20 кВт (27 к.с.), плюс додатково встановлені чотири двигуни Vertran потужністю 12,6 кВт (17 к.с.). Велика свинцево-кислотна батарея накопичує 240 кВт-год енергії. Ця батарея витримає повних 14 годин підводного туризму, з максимальною швидкістю 3 вузли (5,5 км/год).
Туризм під водою: створено перший місткий підводний човен (фото)
Крім цього, додаткові десять світлодіодів по 20 000 люменів освітлюють простір навколо. Тритон побудував DeepView 24 для Vinpearl, мережі розкішних готелів і курортів у В’єтнамі, яка почне здійснювати занурення в грудні цього року біля острова Хон Тре в Нячангу.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас