Facebook почала тестування "інтернету для малозабезпечених" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Facebook почала тестування "інтернету для малозабезпечених"

Фондовий ринок
455
Компанія Facebook разом з чотирма операторами мобільного зв’язку почала тестувати в Перу сервіс Discover. Програма, яку можна встановити на комп’ютер або Android-пристрій, дозволяє отримати доступ до тестових версій сайтів, але фото і відео недоступні, повідомляє Naked science.
Програма дозволяє економити трафік і надавати доступ до інтернету максимально великій кількості малозабезпечених людей. Завдяки Discover, жителі Перу зможуть отримати 10 безкоштовних мегабайт інтернету на день. Цей ліміт встановили в Facebook, а не мобільні оператори. Надалі трафік на одну людину може бути переглянутий.
“Під час кризи суспільної охорони здоров’я, викликаної коронавірусом, ми вважаємо, що особливо важливо дослідити способи допомогти людям залишатися на зв’язку і розширити доступ до медичної інформації та інших ресурсів в інтернеті. В рамках нашої постійної роботи із забезпечення доступу людей до точної медичної інформації ресурси про здоров’я і коронавірус отримають місце на домашній сторінці Discover”, – говорить Йоав Зеєві, менеджер з продуктів у Facebook.
Discover – далеко не єдина ініціатива Facebook з надання безкоштовного інтернету. Компанія також розвиває проект Internet.org, який дає доступ до обмеженої кількості веб-ресурсів в 65 країнах. На території Індії вже працює програма Express Wi-Fi, яка дозволяє великим споживачам трафіку ділитися інтернетом.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас